• Jer dragocjen si u mojim očima, vrijedan si i ja te ljubim Iz 43,4

Bookmarker

Iz tiska je ovih dana izišla oznaka za knjigu ili bookmarker našega klerikata, točnije naše web stranice – Semper minor. Malog formata, vrlo praktična za upotrebu i decentnog dizajna, koji smo mi sami kreirali, nudi osnovne informacije o web stranici. Na prednjoj stranici prikazan je bogoslov koji nosi križ, svjetlo koje obasjava križ čini sjenu na licu toga bogoslova. Upravo u toj vrlo znakovitoj fotografiji zrcali se naš odnos prema Bogu. Želimo uvijek biti u toj svetoj sjeni križa Gospodinova koja nam pruža sigurnost i zaštitu, ali daje nam i snagu za nastavak našega hoda prema Vječnosti. Ne bježeći od križa i patnje koje u sebi nosi želimo biti glasnici jednoga novoga vremena koje je pred nama. Na poleđini se nalazi dio pjesme Svećenikova molitva navečer Michela Quista, a na dnu jedan detalj sa polaganja redovničkih zavjeta. U samome uglu bookmarkera  nalazi se pečat sa znakom Tau. I mi želimo da naš život obilježi pečat svetoga Franje Asiškoga, kojega iskreno i nepodijeljena srca nasljedujemo u današnjem vremenu. Upravo u ovome vremenu, koje nam je darovano, svojim životom i služenjem želimo također dati pečat i obilježiti ga na jedinstven i neponovljiv način.

Osim što će, nadamo se, koristiti namjeni zbog koje je nastala, a to je označavanje mjesta u knjizi koja se čita, vjerujemo kako će poslužiti i u svrhu promocije naše web stranice te promocije duhovnih zvanja.

Ukoliko ste zainteresirani, slobodno nam se javite putem rubrike Pitaj bogoslove te ćemo vam poslati bookmarker.

Ovom prilikom izražavamo posebnu zahvalu uredničkoj kući Veritas – Glasniku svetoga Antuna Padovanskoga i fra Ivanu Bradariću, glavnom uredniku, na pomoći i raspoloživosti u ostvarivanju naše ideje o kreiranju vlastitog bookmarkera.

Ovaj tekst je objavljen u: Vijesti. Both comments and trackbacks are currently closed.