• Ljubav je tvoja bolja od života, moje će te usne slavit Ps 63,4

Predstavljena internet stranica

U utorak, 17. siječnja 2012. godine na sastanku gvardijana i uprave Provincije predstavljena je internet stranica bogoslova Hrvatske Provincije svetoga Jeronima franjevaca konventualaca. Stranicu su sami dizajnirali bogoslovi uz tehničku podršku gospodina Nikole Volarića iz Novog Marofa. Program predstavljanja započeo je izvođenjem skladbe bogoslova fra Milana Gele Tota pulchra, koju je skladao za vrijeme novicijata, u izvedbi bogoslova fra Josipa Ivanovića.
Web stranica nalazi se na adresi: www.bogoslovi.ofmconv.hr i naziva se Semper minor – to je krilatica koju smo uzeli kao geslo svojih web stranica, a zapravo označava bit i poslanje koje želimo imati u svijetu, biti uvijek maleni i neznatni, ali svojom prisutnošću svjedočiti ljubav prema Kristu i svakom čovjeku. Cilj i glavni motiv pokretanja vlastitih web stranica jest u tome da se želimo otvoriti svijetu, da želimo iskoristiti sve raspoložive mogućnosti internet prostora, koji je pred nama, prvenstveno za evangelizaciju i promicanje duhovnih zvanja.
Na internet stranici može se naći mnoštvo zanimljivih članaka koji govore o duhovnom pozivu, posjetitelj se može upoznati s nama bogoslovima, našim poglavarima i prostorom u kojem živimo, molimo i djelujemo. Također se na web stranici nalaze foto i video galerije s različitih događaja i susreta koji obilježavaju život jednog bogoslova. Na web stranici postoje i dvije rubrike koje predstavljaju interaktivnu komunikaciju s čitateljima, to su Molitvena nakana – na kojoj posjetitelji mogu ostaviti svoju molitvenu nakanu, preporuku ili potrebu te ćemo moliti po tim nakanama, a jedanput tjedno će naš magister slaviti misu po pristiglim nakanama; i Pitaj bogoslova – rubrika u kojoj svaki posjetitelj može postaviti pitanje ili komentar. Predstavljanje je završeno prikazivanjem kratkog promotivnog filma o životu bogoslova na Svetom Duhu koju možete pogledati u videogaleriji.

[nggallery id=28]

Ovaj tekst je objavljen u: Uncategorized, Vijesti. Both comments and trackbacks are currently closed.