• Ljubav je tvoja bolja od života, moje će te usne slavit Ps 63,4

Veličina malenih

Datum 11. ožujka veliki je dan za naš fakultet. Tog datuma slavimo Dan Katoličkog Bogoslovnog Fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Svečana proslava se održala u prostorijama međubiskupijskog sjemeništa na Šalati.

Uvodnu riječ imao je dekan KBF-a prof. dr. Tonči Matulić, koji je pozdravio sve okupljene, među kojima su bili Veliki Kancelar KBF-a Josip kardinal Bozanić, rektor Zagrebačkog Sveučilišta prof. dr. Aleksa Bjeliš, predsjednik HAZU-a akademik Zvonko Kusić te mnogi drugi ugledni dekani i dekanice iz Zagreba i regije. Također su bili prisutni i predstavnici vlasti grada Zagreba.

Za nas bogoslove, ovaj dan je na poseban način radostan, a razlog naše radosti je dodjela diplome našem đakonu fra Vladimiru Vidoviću, koji je postao diplomirani teolog, te dodjela priznanja fra Milanu Geli kao jednom od najboljih studenata u akademskoj godini 2012./2013.

Najljepše želje

Fra Vladimiru i fra Milanu od srca čestitamo te im želimo daljnji uspjeh u njihovom radu. Neka ih Bog Otac blagoslovi i izlije na njih obilje darova Duha Svetoga kako bi i dalje bili vjerni svjedoci Krista, svojim radom, uspjehom, zalaganjem te svjedočanstvom života.

fra Marko Parat

Ovaj tekst je objavljen u: Povodom, Vijesti.